Strategisch marketingadvies

Thys Communicatie geeft strategisch marketingadvies om goede resultaten te bereiken met uw reclamebudget. Door de combinatie van verschillende soorten media (crossmediaal adverteren) die volgens een strakke planning georganiseerd worden, kunnen uw reclamecampagnes beter presteren en kan u goedkoper adverteren.

Wat kost een lead/ klantaanvraag?

Door onderzoek van de kost per lead/ conversie en marketingkost per verkoop bepalen we voor u de best scorende en assisterende media zodat uw marketing-investeringen optimaal renderen. Neem nu contact voor een gratis marketing-analyse.

Adverteren als een winnaar

De meeste bedrijven adverteren vrij klassiek, ze maken in mediakeuze en boodschap weinig verschil met de concurrenten. Toch zijn veel bedrijven uniek van entiteit, diensten en producten. Deze unieke voordelen kan u uitspelen dankzij een goed marketingplan. Bepaal uw doel en budget zodat u beter weet welk pad u kiest om uw doel te bereiken. Wil uw bedrijf groeien dan moet u ook groot denken, handelen en adverteren.

Online en offline media voor meer omzet

Met offline reclame zoals huis-aan-huis bladen, direct mailings en krantenadvertenties kan u uw naamsbekendheid en imago verbeteren zodat uw bedrijf duurzaam groeit. Online media zoals Facebook en Twitter brengen u in contact met uw klanten, zoekmachinemarketing zoals Google en Bing zorgen ervoor dat nieuwe klanten uw zaak en producten leren kennen en LinkedIn maakt mogelijk dat uw bedrijf proactief nieuwe medewerkers kan benaderen.
Individueel zijn dit allemaal goede marketingkanalen maar weet dat het geheel meer is dan de som van de delen. Online en offline media vormen samen een uitstekende mediamix om uw marketingdoelen te behalen en overtreffen.

Vragen? Neem even contact!

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO's en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.