Vastgoedmarketing

Boost je inkoop & verkoop met leads
Plan een gesprek

Vastgoedmarketing

U bent vastgoedmakelaar of projectontwikkelaar en wil meer panden inkopen of sneller woningen en appartementen verkopen? Wil u minder afhankelijk worden van portaalsites of koude prospectie om panden in te kopen? Dan is een goede marketingstrategie van groot belang!

Thys Communicatie heeft dankzij jarenlange ervaring als marketeer voor de vastgoedsector een uniek marketingplan ontwikkeld. Onze aanpak voor meer aanvragen via uw eigen site is reeds getest en goed bevonden door vele succesvolle collega-vastgoedkantoren en vastgoedmakelaars. Ontdek hieronder hoe ook uw vastgoedkantoor met de juiste marketingstrategie nog sterker kan groeien!

Analyse vastgoedmarketing

Initieel onderzoeken we uw naamsbekendheid, imago en vindbaarheid bij (ver)kopers en (ver)huurders in uw regio. We analyseren uw marketingplan, website, borden, marketinguitgaven… Vervolgens stemmen we uw marketingstrategie hierop af door gebruik te maken van een unieke marketingmix die focust op de beste vastgoedmedia.

Neem nu Contact

Meer aanvragen via uw eigen website

Door de gebruiksvriendelijkheid van uw website te verbeteren kunnen we meer leads generen uit de huidige websitebezoekers. Hiervoor zijn vaak enkele kleine aanpassingen voldoende. Daarnaast gaan we de beste bezoekersbronnen versterken en de zwakste bronnen afstoten (lees: kosten besparen).

Aanvullend kunnen advertenties in zoekmachines uw (lokale) vindbaarheid bij (ver)kopers en (ver)huurders sterk verbeteren. Zoekmachineadvertenties zijn eveneens een héél interessante marketingmethode voor de lancering en verkoop van nieuwbouwprojecten in combinatie met actiegerichte reclame via folders/printmedia en ondersteuning via Social Media.

Tot slot optimaliseren we uw imago bij potentiële kopers ondermeer door social media training en strategie rond Instagram, Facebook … Hierdoor komt u vaker positief in beeld en stijgt het vertrouwen in uw vastgoedkantoor en de kans dat u first-in-mind bent wanneer men vastgoed wil verkopen of verhuren.

Inkoopstrategie Vastgoed

Vragen? Neem even contact.

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Wil jij meer visibiliteit en klanten?

Online adverteren

 We maken je beter zichtbaar en vindbaar.

Social Media

We verzorgen je posts en advertenties.

Audience Analytics

We bezorgen data waarmee jij beslissingen kan maken.

Websites & Webshops

We bouwen websites die focussen op leads en verkoop.

Copywriting

We verzorgen jouw communicatie.

Team Training

We trainen jouw marketingteam.

Strategie

We bepalen samen jouw doelen en strategie.

Email Marketing

We houden je bedrijf in contact met jouw klanten.

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.