Vastgoedmarketing

U bent vastgoedmakelaar of projectontwikkelaar, u wil meer panden verkopen, meer huizen inkopen of zoekt u net een snellere verkoop van de appartementen in uw portefeuille? Wij horen regelmatig “ik wil minder actieve, koude prospectie om panden in te kopen, wij willen dat de mensen zelf bij ons komen aankloppen”. Is dat uw doel? Dan is een goede marketingstrategie van groot belang!

Analyse vastgoedmarketing

Initieel bekijken we uw naamsbekendheid en imago onder verkopers en kopers van huizen en appartementen uit uw regio.
Vervolgens stemmen we uw reclamecampagne hierop af door gebruik te maken van offline en online vastgoedmedia zoals Zimmo, Immoweb, Immoscoop…

Zoekmachine adverteren

In kalme periodes zoals de periode juli-augustus en december-januari kunnen we uw vastgoedkantoor extra zuurstof geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van SEA (Search Engine Advertising). Dit is eveneens een héél interessante marketingmethode voor de lancering en verkoop van uw projecten in combinatie met actiegerichte reclame in printmedia en ondersteuning via Social Media.

Vragen? Neem even contact!

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO's en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.