Meer relevante aanvragen met online marketing

Wil u groeien, innoveren, u onderscheiden van concurrentie, meer klanten of meer verkoop realiseren? Dan is online marketing de oplossing voor uw bedrijf of éénmanszaak. Ontdek samen met Thys Communicatie hoe u het maximale uit uw reclamebudget haalt door online te adverteren met uw KMO.

Maak uw bedrijf vindbaar in zoekmachines zoals Google

U mag een prachtige website hebben maar als consumenten uw bedrijf niet terugvinden in zoekmachines zoals “Google” en “Bing” dan sta je nergens. Online marketing is eenvoudige wiskunde: hoe meer relevante websitebezoekers, hoe meer verkopen. Die relevantie is bij zoekmachines bijzonder groot: een consument is op zoek naar een dienst of product dat u aanbiedt en in de regio waar u actief bent. Daarom is het heel belangrijk dat u op zo veel mogelijk zoekwoorden van uw producten en diensten goed vindbaar in zoekmachines bent en dus niet alleen op uw eigen naam.

Communiceer met klanten op Social Media zoals Facebook en Instagram

Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Twitter, Youtube en andere sociale netwerken bieden uw bedrijf de mogelijkheid om zeer gericht in contact te treden met zowel uw huidige als toekomstige klanten.
Als u investeert in een goede aanwezigheidheid op sociale media kan u op een bijzonder doeltreffende en goedkope wijze in interactie treden met uw klanten zodat u hun echte kooppotentieel kan ontdekken. Ook nieuwe klanten zijn makkelijk te bereiken dankzij een goede adverteerstrategie die soms tot 10 keer meer rendement heeft dan een traditionele bannercampagne.

Het begint met een goede website

Een goede website is technisch en visueel opgebouwd om enerzijds een aangename gebruikerservaring voor de bezoeker te bieden en anderzijds veel verkopen en aanvragen te realiseren. Wij gebruiken een aantal criteria om uw website te evalueren.

  • Conversieratio: het percentage websitebezoekers dat een aankoop of aanvraag doet.
  • Bounceratio: het percentage websitebezoekers dat uw website na 1 pagina verlaat.
  • Gemiddelde tijd op de site.
  • Uitstappagina’s
  • Cost per lead

Aan de hand van deze criteria stellen we een actieplan op met bijhorende briefing voor uw of onze websitebouwer. Onze focus ligt hierbij op het advies voor optimalisatie van uw website voor meer aanvragen en meer klanten.

Online adverteren met een online marketingbureau

Dankzij online advertenties zoals SEA (Search Engine Advertising) of Social Media Advertenties zal uw eigen website beter presteren. U krijgt meer bezoekers op uw website en meer bezoekers leiden tot meer aanvragen, meer klanten en meer verkoop. U wordt dus minder afhankelijk van dure advertenties en grote mediabedrijven.

Voor iedere zelfstandige en bedrijf is het belangrijk om online vindbaar te zijn en op te vallen tussen de concurrenten. U kan ervoor kiezen om zelf online te adverteren. Met bijvoorbeeld Facebook Ads en Google Ads kan u al snel zelf aan de slag. Heeft u nu al weinig tijd en wil u zich onderscheiden? Dan kiest u best voor een totaalaanpak met begeleiding door een online marketingbureau zoals Thys Communicatie.

Vragen? Neem even contact!

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO's en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.