Recruitment sales & marketingmedewerkers

Wij zoeken jouw toptalent
Plan een gesprek

Recruitment van sales- en marketingmedewerkers

U bent op zoek naar een nieuwe topverkoper? Een vertegenwoordiger voor prospectie, een account manager om uw klantrelaties te onderhouden, een resultaatgedreven sales manager of zoekt u de juiste versterking voor uw marketingteam met een contentmarketeer, zoekmachine-specialist, social media marketeer of grafisch vormgever? 

U wil snel een commercieel medewerker werven en selecteren, voordelig en succesvol recruteren? Neem dan even de tijd om onze voordelige en doeltreffende werving- en selectiemethoden te ontdekken!

Neem nu Contact

Selectie door ervaren sales en marketing professionals

Wij zijn zelf ervaren sales- en marketing managers en weten beter dan traditionele recruiters hoe je het kaf van het koren kan scheiden en dus TOP sales- en marketingmedewerkers kan aantrekken.

Ruime keuze aan goede sollicitanten, specifiek voor uw bedrijf

Ruime keuze aan goede sollicitanten die specifiek voor uw vacature gezocht worden dankzij onze innovatieve en efficiënte marketingtechnieken (Google, Bing, Facebook, LinkedIn, traditionele advertising, online advertising…) en doeltreffende wervingstechnieken (netwerking, werving en selectie, headhunting…).

Praktijktesten die prestaties kunnen inschatten

We hanteren geen dure assessments die slechts een theoretische output geven. We focussen ons op praktijktesten waarmee we een duidelijk beeld krijgen over mogelijkheden van uw sollicitanten.

Opvolging van uw nieuwe medewerkers voor meer rendement

Ons werk stopt niet na werving en selectie. We begeleiden uw nieuwe medewerkers om te groeien in uw bedrijf gedurende een langere periode zodat u de juiste medewerkers langer aan uw bedrijf kan koppelen en u dus een beter rendement kan realiseren.

Extra visibiliteit voor uw bedrijf

We adverteren de vacature in naam van uw bedrijf zodat uw bedrijf meer visibiliteit krijgt en uw naamsbekendheid en imago ook een boost krijgt.

Werving en selectie van salesprofessionals

Voor de selectie van sales-medewerkers zoals account managers, vertegenwoordigers en sales managers hanteert Thys Communicatie een “Heroes –strategie” waarmee we op basis van 6 succes-indicatoren (Hunt, Emotionalise, Rationalise, Offer, Encourage and Sell) onderzoeken of er een match is tussen de kandidaten en uw sales-verwachtingen en bedrijfscultuur. 
Informeer naar onze voordelige pakketen voor werving en selectie van commerciële medewerkers en ontdek onze mogelijkheden voor opvolging en training van uw nieuwe sales medewerkers tot topsales!

  • Hunt 88% 88%
  • Emotionalise 81% 81%
  • Rationalise 95% 95%
  • Offer 82% 82%
  • Encourage 81% 81%
  • Sell 89% 89%

Vragen? Neem even contact.

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Werving en selectie van marketeers

Wij assisteren u graag met het vinden van slimme marketeers met een hands-on mentaliteit om uw bedrijf verder te laten groeien. Aan de hand van uw marketingdoelen zoeken we naar specialisten in contentmarketing SEO of SEA, strategische marketeers, grafici,… . We gaan steeds op zoek naar een specifiek profiel op maat van uw bedrijf.
Informeer naar onze voordelige pakketen voor werving en selectie van marketeers en ontdek onze mogelijkheden voor opvolging en training van uw nieuwe marketing medewerkers tot topmarketeers!

Vragen? Neem even contact.

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.