Het roer stevig in handen

Plan een gesprek

Salescoaching

Verkopen lijkt eenvoudig, een verkoper helpt simpelweg een koper kopen. In de praktijk zien we echter dat “sales” vele uitdagingen kent. Verkopen is een werkwoord en vraagt dus de nodige inspanning om succes te boeken.

De HEROES-salesstrategie van Thys Communicatie is een leidraad om uw verkopers en account managers te trainen om efficiënter te verkopen en hun/uw groei te plannen.

  • Hunt
  • Emotionalise
  • Rationalise
  • Offer
  • Encourage
  • Sell

Salescoaching en tips voor verkopers

Voor iedere job is inspanning belangrijk, voor iedere job bestaan er hulpmiddelen en voor iedere job bestaat er een optimale aanpak, voor verkopen is dat niet anders. Succesvol verkopen kan dankzij een goede verkoopstrategie, de juiste hulpmiddelen en passie voor uw product en sales! Door de juiste ondersteuning kan uw verkoper elke uitdaging overwinnen en uitzonderlijke resultaten behalen.

Verkoopstrategie

Een goede strategie vormt de basis voor succes in verkoop. Tegenwoordig gaat een verkoopstrategie veel verder dan de verkoopafdeling zelf. Om topresultaten te bereiken is er een commerciële strategie nodig waarbij marketing en sales hand in hand gaan.

Wanneer productmanagement, marketing, sales en service-na-verkoop goed op elkaar afgestemd worden heb je een solide basis om uitstekende verkoopresultaten te behalen. Hier komt Thys Communicatie voor u in actie, we hebben bijna 10 jaar ervaring in het begeleiden van KMO’s en zelfstandigen in hun zoektocht naar meer verkoop, omzet en winst via sales- en marketingadvies, trainingen en coachings!

Je kan in het (bedrijfs)leven alles bereiken wat je wil, als je het hard genoeg wil en er slim genoeg voor werkt! Jij kan het, samen doen we het!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

Immo Haven

De resultaten van Thys Communicatie overstijgen mijn verwachtingen en bij ons is een woord een woord.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Kreapaint

Resultaten zijn aantoonbaar en liggen in de lijn van de vooropgestelde verwachtingen. De samenwerking met gans zijn team is alleen maar aan te raden.

Bouw website, Logo en huisstijl, Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies

Kaarsenhuisje

Dankzij Thys Communicatie is Kaarsenhuisje.be op 2 maand tijd geswitched van bij- naar hoofdactiviteit en mag ik ons daarin marktleider noemen.

Online marketing, Strategisch advies

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wil u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Vragen? Contacteer ons!