Nieuwe website laten bouwen of uw huidige site optimaliseren

Een goede website zorgt ervoor dat uw verkoop en uw klantenbestand kan groeien. Omdat ieder bedrijf anders is onderzoeken we samen welke website uw verkoop het best kan stimuleren.

U kiest best voor hoogstaande websites op basis van wereldwijds meest gebruikte platformen zoals WordPress en Drupal. Hiermee kan u uw website opbouwen met templates of een design op maat om u nog meer te onderscheiden. Dankzij een gebruiksvriendelijk CMS of content management systeem kan u zelf heel gemakkelijk nieuwe pagina’s online plaatsen om zo uw zichtbaarheid online zonder extra kosten uit te breiden.

Vindbaarheid in zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij zowel thema-websites als de websites op maat. Onze focus ligt op het advies voor optimalisatie van uw website voor meer aanvragen en meer klanten.

Interesse in een nieuwe website of optimalisatie van uw huidige website? Vraag nu vrijblijvend een offerte!

Vragen? Neem even contact!

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO's en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.